Long time no see

Efter att ha jobbat o slitit o haft extremt lite tid så har jag lite tid idag! Äntligen får jag skriva på bloggen! Det har varit så mycket de senaste veckorna att jag knappt hunnit med mig själv. Än mindre hemmet eller mina vänner. Det är guld värt att ni förstår mig när jag inte hör av mig! =)

Men nu är det lite bättre:) För stunden i alla fall. Jag har kommit in i träningen och här hemma och jag stormtrivs på jobbet. Det kan inte bli bättre!

Vad som har hänt förutom att vi har jobbat rumpan av oss? Hmm.... det har hunnits med att gå på lite fester. Men det är väl i stort sett allt haha! I helgen var jag trots min förkylning på 25årsfest. Det var kul! På söndagen firade vi svärfar som fyllde år.

Jag har shoppat såklart! Det har blivit en hel del på min favoritbutik som har fått in hur mycket som helst nu! Kolla in deras webshop på www.olikt.se ME LIKE!!! =D Återkommer med finfina bilder på vad det är jag har handlat in!

Idag blir det gymet och sedan blir det kvällsjobb. Jag gillar det med.

Ha det gott folket så lovar jag skriva snart igen!




Kommentarer
Postat av: n

Härliga bilder på er och på tårtan. Jag har faktiskt också ätit kalastårta i helgen! :)

2009-09-22 @ 17:50:48
URL: http://privateinvestigation.blogg.se/
Postat av: Emelie

Det blir så ibland, att man helt enkelt inte har så mycket tid över. Men det låter som att du haft det bra i allafall :)

2009-09-22 @ 18:06:43
URL: http://wrongtogether.blogg.se/
Postat av: Petra

Hihi ja du får se sen kommer lägga upp bilder :) Jodå det är bättre med migränen och jag har fått en tid till läkaren. PuSS<3

2009-09-23 @ 09:59:58
URL: http://inredningstokig.blogg.se/
Postat av: Lisa ♥

Kul att du trivs med livet :) Även om det kan vara hektiskt ibland. Jag har dock ej besökt olikt ännu, skäms på mig! Senaste shoppingrundan är jag ursäktad, för de har väl inga barnkläder? Annars är livet kanon här. Njuter av hösten! Var jobbar du någonstans, Olikt?

2009-09-23 @ 12:16:00
URL: http://heartoflisa.blogg.se/
Postat av: emma

kul att du har blogg, då kan vi ju läsa varandras hihi:)

2009-09-28 @ 12:24:38
URL: http://eemz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0