Maskerad o lite till

Idag slutar jag på mitt jobb som jag bara har älskat. Jag är nyfiken på vad som kommer komma näst. Ska bli lite spännande! Fast jag kommer sakna mina kolleger som tusan!

På sistone har det varit riktigt mycket jobb och jag har knappt hunnit med mig själv. Än mindre bloggen.
Maskeradbröllop har vi dock hunnit gå på! Det var kul =)
Mer uppdateringar kommer i veckan. Bjuder på bilder av oss från maskeraden :)


Work work work osså litta fest!

Jag har haft så sjukt mycket jobb dessa dagarna och det är två långa dagar kvar men sen är det helg! Helg är alltid trevligt! =)

Har lovat att lägga upp lite bilder från lördagens 30 års fest som jag var på. Födelsedagsgrisen Martin har varit min vän i hela elva år. Med på festen var även Kristian som varit min vän lika länge och vi tre o två andra har umgåtts flitigt under dessa åren. Nu på de senaste 5 så har vi alla haft långa förhållanden och alla är så underbart goa!
Nu tappade jag den röda tråden, festen var super kul och hade det inte varit för att min kära sambo skulle upp tiiiiidigt så hade jag stannat och skakat rumpa med dem resten av natten! Jag kände mig så snygg den kvällen och fick inte mindre än TRE komplimanger av några av festens gäster som jag aldrig träffat förr! Och de sa det INNAN jag ens hann skaka hand och presentera mig. Jag sög åt mig som en svamp och det med rättighet haha! =D Klänningen har jag köpt på Olikt och den är genomskinlig lite så jag köpte även en basic tight klänning/linne som jag använder mycket under tunikor och som här under klänning. Slipper man visa hela rumpan hahha! =P


Grym helg!

Denna helgen har varit så fabuolus som den bara kan vara! Jag har inte alla bilder än så mer uppdatering kommer ikväll men jag kan ju ta fredagen =)

Efter jobbet mötte jag upp 3 underbart härliga vänner. Gränden blev restaurangen och maten var så fruktansvärt god! Vinet flödade och skratten likaså! Efteråt satte vi oss på en bänk på torget och avnjöt en flaska asti cinzano.... Ja på en bänk på torget som en annan alkis hahaha! Men det var en liten mellanpaus och sedan drog vi ner till det andra torget och slog oss ner på krogen och tog in drinkar  på uteserveringen =) Kvällen var grym och det får bli mer fest snart =D TACK TJEJER!!!!!!!


RSS 2.0