Tuff dag!

Idag blir det att spurta hårt med att jobba. Mycket ska klaras av så att man kan gå hem sedan lugnt o veta att man har allting klart. Det är inte roligt att vara ledig och ha en massa kvar på jobbet som man inte hann med. Fast får jag mycket kunder så gör det inget. Kunder är roligt att ha!

I eftermiddag ska jag till Gilda Skolan och få en Strå för Strå behandling! Det ska bli spännande! Fick det i present av L & D när jag fyllde år inför midsommar. Det var meningen att de skulle ha midsommarfesten då men det blev inställt. Så nu ska jag sitta oh vara jätteglamourig med snygga lösögon fransar imorgon när vi firar midsommar i parken/ängen/gräsmattan. Vi är ett gäng på 8 pers som ska ha knytis, lekar och massa roligt. Hoppas att vädret blir bra. Annars får vi gå in till Freja och mysa. Vi är ju inte så många!

Vad händer för er andra imorgon på midsommar?

Sverige...för faaaan!

vad sysslar ni med??? Sverige har tydligen ALDRIG förlorat en match mot Ryssland och nu fetförlorade vi... Hur i helvete gick det till??? Snacka om förnedring på största nivå!
Kommer ihåg sommaren 2000 när vi skulle spela. Jag bodde då i Nya Zeeland och skröt om hur bra Sverige var i fotboll... De orden fick jag äta upp ganska snabbt! O nu gör vi bort oss igen... Kan det bli sämre? Ja iofs... att vi hade förlorat alla matcherna. Det hade varit värre men inte mycket. Efter att ryssarna gjort 2-0 så vågade jag inte titta mer.. Slog på sedan igen när det var 20 minuter kvar.... Ingen förändring. Nej, klarade inte av att se mer. Kände på mig att det inte skulle hålla. Usch Sverige usch! Pinsamt! :(
Tack o adjöss EM!
Utmaning från Petra!

Har fått en utmaning från min underbara vän Petra!

Vad gjorde du för 10 år sedan?

Då var jag 16 år fyllda, hade precis slutat 9an och hade ett helt underbart sommarlov framför mig innan jag började gymnasiet. Bodde fortfarande hemma hos päronen och gick på Jäggan!

Vilka 5 saker finns på din att-göra-lista?

1. Bli klar med logistik planerandet
2. Ringa upp kunder
3. Göra mer hylleblomssaft
4. Gå till gymet
5. Städa hela lägenheten

Ställen som du har bott på?

3 olika ställen i Höör
Lund
Pontevedra, Spanien
Invercargill, Nya Zeeland

5 saker du skulle göra om du var biljonär

1. Fixa upp lägenheten o sälja den illa kvickt och köpt 3 hus istället.
2. Skänkt lite till välgörenhet
3. Rest till alla världens länder
4. Hjälpa familj o vänner
5. Köpt mig o min kärlek varsin fin bil!

Jag utmanar

Lousie
Olivia
Johanna
Emma

Nu har jag haft en pytterast på 10 minuter o slängt i mig min lunch samtidigt som jag knapprat ihop detta och svarat i telefon. Nu är det full fart framåt igen!


Ny vecka nya möjligheter!

Måndag... Det är ett tag sedan jag skrev nu. Det är enormt mycket som händer just nu och det är stressigt. Mest på jobbet för folk svarar inte när man försöker nå dem och det förstör heeeeela min planering för veckan. Det är inte alls kul. Vill gärna hinna med så mycket som möjligt nu innan sommartiderna kommer igång på allvar. (enligt mig är det efter midsommar)

I fredags kom S hem till mig och vi åt gott o drack varsin vinare! Det var mysigt! Mycket tjejsnack, fnitter och allt som hör en tjejkväll till. Men vi saknade P! Tur att du kommer ner snart!!! Då får vi ha fler tjejkvällar! Men det var skönt att ha en tjejkväll, det behövdes!

Jag ser framemot måndag nu... i nästa vecka. Då ska jag hälsa på P i Örebro. Det ska bli riktigt kul!!!

Nu är det annars slutspurt med allt som har med motion o göra. Har äntligen kommit under 80 strecket och nu är jag äntligen på väg till min normala vikt igen. 6 kilo är väck och jag mår så mycket bättre. Som min käre Johan sa: det är många påsar chips 6 kilo.... Han pikar mig alltid för att jag gillar chips... Fast jag äter inte på när lika mycket som jag gjorde för ett år sedan. Nu kanske 1 gång i månaden/varannan månad. Inte mer.¨

Idag ska jag göra hylleblomssaft. Det är mumma!

Vännerna mina...

Jag har några vänner som står mig riktigt nära. De betyder allt för mig. Det finns ett ordspråk som heter "Kärleken kommer kärleken går men vännerna består" Det är ju faktiskt sant. Hur längesen det var man än pratade så är man alltid vänner. Man har alltid en axel att luta sig mot om man är ledsen. En kram att få för att få känna sig omtyckt och visa sin omtanke att man finns där.
Som vänner ska man kunna ha sina tjafs och nergångar precis som i ett kärleksförhållande. För kan man inte bråka lite och sedan bli sams... Vad är det för ett förhållande och vänskap?

Fyra av mina riktigt nära vänner bor långt borta. Två längre bort i Sverige, en i Spanien och en i Australien. Den glädjen som finns när man träffas igen efter att inte ha gjort det på ett tag är helt underbar! Man skrattar och pratar på precis som om det vore igår man träffades sist och inte många månader sen.

När jag var i tonåren hade jag en killkompis som stod mig riktigt nära. Men i gymnasietiden började man glida ifrån varandra då intressen, värderingar och dylikt blev mer och mer olika. Vi har inte pratat på länge och bara då och då. Han går igenom en svår tid just nu och när jag har pratat med en gemensam vän om detta som står honom närmre så känns det nu som om han och jag är egentligen fortfarande lika bra vänner för jag vill stötta honom så mycket jag kan och så mycket han vill ta emot. Det är ju det vänner gör. Man ska alltid kunna vara säker på att de finns där om det krisar att stötta och sträcka ut en hjälpande hand och att kunna få en kram när det känns svårt.

Likadant är det att ibland så uppskattar vi nog inte varandra tillräckligt mycket. Man förstår inte hur mycket en vän betyder för en förrän vännen är borta, man råkar i konflikt och så vidare. Man får inte glömma bort att berätta för sina vänner att " DU! Vet du vilken underbar vän du är? Du betyder så mycket för mig! Tack för att du är en sådan underbar vän!" Hur många blir inte överglada att få höra en sådan komplimang? Eller att en vän säger: Du... jag älskar dig! För man kan ju älska någon som vän också... De tre orden betyder mer än vad man tror än till bara ens partner...

Jag ska göra detta oftare. Att mina vänner ska veta hur mycket jag uppskattar att de hör av sig och frågar HUR MÅR DU? Inte bara "Ska du med på fest?"... och varför de är så underbara vänner!

Tack alla mina underbara vänner! Jag älskar er!


RSS 2.0