Förvånad... och glad!

Så glad jag blev idag av att gå in på min blogg och se att jag får kommentarer på mina inlägg! Går sedan in på statistiken och kollar... nämen se där! Det finns ju faktiskt rätt många (enligt mig) som läser min blogg! Det tackar jag för!

Idag skiner solen och det är så extremt skönt ute! Medans vi har sommar sverige regnar tydligen Europa bort! I Turin hade det kommit nästan 150mm regn på ett dygn... Hoppas det inte kommer hit! Helgen lär bli inte mer än ok för min del. Jobbar och jobbar. Både idag och imorgon. Men det har varit lite kunder här och det är himla trevligt! Ibland lyckas man få något sålt och då blir man extra glad! :) Största fördelen är att tiden går fort och att man har någon att prata iväg tiden med. Även om det är jobb.

På måndag och tisdag är jag ledig och det blir min helg! Har jag tur hänger solen med tills dess så att stranden kan få sig ett besök!

Ikväll blir det inflyttningsfest hos Freja! Hon ska bjuda på tapas... grymt gott! Hoppas min käre sambo hinner till systemet och handla Estrella öl...

Vad händer för er i helgen?

7 årI måndags var det hela 7 år sedan jag och min sambo blev tillsammans... Helt galet vad fort tiden går. Man blir ju nästan rädd... :) *fniss* Vi träffades på en nattklubb som heter (hette??) Privé och jag var där med min vän Kajsa och Johan med sina lumparvänner. Från det ögonkast vi gav varandra på dansgolvet så spenderade vi resten av kvällen tillsammans.  Detta var lördagsnatt/morgon 26 Maj 2001. På kvällen på lördagen ringde jag och vi satt och pratade från klockan halv åtta till två på natten. Bio två dagar senare, Mumiens återkomst. Mycket hångel i stadsparken och innan vi lyckades slita oss från varandra och säga hejdå... :) Efter den dejten så sågs vi inte på 2 veckor, jag på klassresa i Stockholm och Johan inne i lumpen. Vår andra träff tog han med mig på pick-nick vid havet, badade bastu på piren och det var nog den mest romantiska kvällen någonsin. Ny kär och en massa pirr i magen! kan ju inte bli bättre! :) Årsdagen fick vi fira 2 gånger i år. I fredags var vi ute o åt på Restaurang Möllan (världens goaste entrecôte) och i lördags såg vi Indiana Jones på bio. Mycket bra film!!! Jag gillar ju äventyr! På självaste årsdagen var det ju måndag så det var inte mycket vi kunde göra då.

I fredags träffade jag även min underbara vän Johanna. Äntligen hemma på blixtvisit från Barcelona! Blev en mysig eftermiddag i Lund. Lunch o kolla folk o Nanna-johanna-prat på Emmas Café och sedan glass på stortorget. Vi har 2 saker som vi alltid gör när vi träffas, går på storshopping på Apoteket och går till vännen Åhléns. Men Åhléns är en besvikare. Rätt tråkigt där numera. Inga roliga saker alls... Men dagen var urmysig i solen med Johanna! Tack min vän för att jag fick 3 timmar av dina 72 timmar hemma i Skåne!

Nu är det ny fredag och solen skiner och jag jobbar för fullt att bli färdig för helgen!

Ha det gott mina vänner!


Ny blogg o nya tankar! :)

Nu har jag bytat blogg och är så mycket mer nöjd med denna än med min andra! Denna är lite roligare, visar statistik, roligare design osv... På tal om design så vill jag tacka min underbara stjärna till vän Petra som har designat min blogg! Mycket bra jobb! :) Vi (hon) kommer noga fila på den liiite till. Jag är inte alls bra på det och hon har ju redan blogg så hon kan ju allt. Sedan har vi så lika smak att det här visste jag att hon skulle göra ett superbra jobb med.

Det är helt underbart att sommaren äntligen här! Syrenerna och liljekonvaljerna doftar något helt magiskt gott...

Tiden går så fort och man hinner ju knappt med... Slogs idag av tanken att det är så mycket jag vill hinna göra. Allt gärna innan 30 (yeah right...). Skaffa barn, gifta mig, utbilda mig till mitt drömjobb (tar 3 år), resa runt jorden några månader.... o så är jag 26. Det är ju rätt logiskt att det inte kommer hinnas med till 30. För att skaffa barn vill jag ha ett stabilt jobb och gärna jobbat längre än ett år! Bröllop tar tid att planera så det vill jag nog gärna ha minst 1,5år till. Fast det gör man ju sidan om jobb osv. Resa jorden runt i ett halvår kan man ju göra som bröllopsresa, men det är dock ett halvårs tid. Detta ska helst göras innan man får barn... Resa alltså. Bröllop bryr jag mig inte så mycket om det kommer innan eller efter.  Som ni förstår så lär jag ju inte hinna med det till 30... får satsa på 35 istället :P


Vad har ni för drömmar som ni vill göra i livet?
Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0