Modetävling!

Glöm inte bort tävlingen i förra inlägget där ni kan vinna ett presentkort på Olikts snygga kläder! Tävlingen går ut på söndag.

TÄVLING OM 500KR!

Min första tävling är igång och det med rivstart! I Malmö finns det en liten butik som jag har tjatat om flera gånger här. Och jag gör det igen! Den är liten och har sjukt snygga kläder. När man har handlat där vet man att man inte har flera andra som har likadana kläder som en själv. Man känner sig snygg OCH unik (mer än vanligt då :P). Priserna är i MQklassen och har mycket bra kvalité.


FÖR ATT MEDVERKA I TÄVLINGEN KOPIERA BILDEN OCH TEXTEN NEDANFÖR OCH LÄNKA DEN TILL MIN BLOGG I ETT ENSAMT INLÄGG I DIN BLOGG SAMT LÄGG EN KOMMENTAR I DETTA INLÄGG ATT NI ÄR MED!
TÄVLINGEN AVSLUTAS SÖNDAG 1 NOVEMBER

LYCKA TILL!!!
VINN ETT PRESENTKORT PÅ 500KR ATT HANDLA FÖR I OLIKTS BUTIK ELLER WEBSHOP!

 

PÅ FREDAG ÄR DET AFTER WORK PÅ OLIKT DÄR DU FINNER DET SENASTE HÖSTMODET!
DE HAR ÄVEN TA 3 BETALA FÖR 2 I HELGEN!

KIKA ÄVEN IN PÅ DERAS WEBSHOP!!! ELLER DERAS HEMSIDA!!!


what?!

What?! Varför rinner all energi bara av mig? Hmm.... nåja. Det är väl mörkret. Tur att jobbar jämt och ständigt så att jag inte hinner med något i mitt liv. :P

Jo en sak till innan jag slutar. Har skaffat en ny blogg. Kommer ha kvar denna o ska försöka skriva mer i denna med. Men den är bara till för njutningar. I alla dess slag. Kommer inte skriva något personligt alls där. Kommer bli goda recept, mode, fest, foto, livet resa osv.

Här fortsätter jag med min privata sida. Hoppas att ni kan kika in på den andra också då o då.

livetsnjutning.blogg.se

Ha det gott folket så ses vi snart!

RSS 2.0