Tjejhelgen!

Vilken helg!!! Denna helgen var bland de bästa någonsin!!! =D En säkert kommande repris!!! Det är ett måste!

På fredagsförmiddagen steg jag av på stationen innan i Kumla och träffade en kompis en stund. Bäst att ta två flugor i en smäll när man ändå är uppe! Sen på eftermiddagen träffade jag tjejerna på stan o fikade o vi gick lite i affärer innan vi åkte hem till Petra. Väl hemma gick jag ut med voffsen en stund och sedan vilade vi lite. Var lite slöa efter tågfärden och den tidiga morgonen så vi var lite lata och tog o köpte pizza innan spakvällen satte igång. Det började med bastu o sedan tog vi på oss ansiktsmasker och gav ryggmassage! Helt underbart att basta! Kändes som om man gav kroppen en rejäl uppfräschning! Efteråt satt vi i relaxstolarna o mös... Petra o Fi hade köpt badmössor som vi hade på oss. Klockrena för en tjejhelg! Eller ska vi kallade en kackelhelg? :-P
När vi var såsiga o dåsiga gick vi upp och tog på oss pyjamas och satte oss i soffan med filt, cola, chips och godis och tittade på Mamma Mia! Bästa avslutet på kvällen! Men jag var besviken på Mamma Mia... Övertydligt i filmen att allt var studio... Nicht gut! Här nedan följer lite bilder från första dagen. Sen kommer lite om igår....



Lördagen var det upp och sedan iväg. Shopping och fika på Java stod på schemat. Unnade mig en räkmacka och en cheesecake på fiket... Mmmmmm..... Det var ju trots allt både lördag och tjejhelg. :-P Väl hemma var det bara att göra sig i ordning inför kvällen. Petra bjöd först på middag (sjukt goda pajer!!!) och efterrätt med vin och drinkar där två till slöt upp. Sedan spelade vi bowling på Wii och sen var det dags för utgång! Min klänning var liiiite kort och enormt urringad. Hmm... nästa gång blir det mörka strumpbyxor istället för glittriga och i 20 den. Men men... jag tyckte faktiskt om min nya klänning! När vi väl var ute så hade vi sjukt kul!
Det skakades rumpa och till och med champagnen flödade... Det var vår kväll.

Idag söndag har det slöats till max, blivit promenad och ätits kinamat. Baksmälla var ordet. Inga bilder har tagits precis mycket och nu är jag hemma i Skåne. Tack för en underbar helg Petra!!! Du är underbar!!! Love you!!!!



Jag svarar på alla era kommentarer imorgon! Ha det underbart gott folk!

På väg!!!

Nu sitter jag på tåget! Klockan är tiiiiidigt! Kvart över sex på morgonen... Jag steg upp 04.00... Pigg som en mört fastön jag bara sov 4 timmar. Förvånansvärt!

Så nu är vi på väg vi alla tre, Julia, Fi och jag, till vår underbara Petra! Åh så kul det ska bli!! Spaa, fnittra, dricka bubbel, skaka rumpa, shoppa, fika och bara ha svinigt kul. Ah detta är livet! =)

Reser i första klass ju och har en konduktörs tjej som går runt och frågar om det kan tänkas vara lite te eller kaffe möjligtvis o så går hon o hämtar till en... Vad det känns bra att bli uppassad!!!!

Nu ska jag lära mig min nya kamera, dricka mitt te och äta min banan.

Jippi!!! =D

Jag har köpt en kamera!!! SÅ nu kommer jag lägga upp bilder här för fulla muggar!!!
Jag älskar att fotografera! It's my passion!

Klockan är 23.22... jag ska upp klockan 04.00...Tåget går 05.28.. Jag som är morgontrött... Hur ska detta gå?
SKriver mer på tåget... Det var billigare att åka första klass än andra klass (?!!) och det ingår gratis internet... Me like!

På Espresso House


Aaaaj!!!!!!

Fy så in i helvete vad ont det gjorde!!!! Brasilianska vaxningen är nu gjord och det känns ingen smärta. Men innan när hon drog vaxet.... o fy faen! Främre partiet (venusberget) gjorde mest ont eftersom rötterna sitter som djupast där. Vid blygdläpparna kändes det mest bara. Men främre gjordes ju först... o fy sjutton... Om jag gör det igen? Absolut! Len som en barnrumpa nu och bara lite lite kvar längst fram. Snyggt, proffessionellt och snabbt gick det. För er som är skåne bor rekommenderar jag dem starkt. Studio Cera i Malmö. Goodie!

Nu sitter jag på Espresse House och äter frukost med varm choklad. Gud vad gott det är! Givetvis med grädde och marshmellows!! Sedan ska jag iväg och köpa min kamera och sedan börja jobba 10.30... Ha en skön dag allihop!

En brasse!!!

Ja usch... klockan 08.00 imorgon ska jag infinna mig på plats för att göra en brasiliansk vaxning + vaxning av ben.... Helvete vad det kommer göra ont men man kommer vara len som en barnarumpa efteråt! :-P
Sedan ska det inhandlas lite smått o gott, Granit har morgonmys med glögg och massa rabatter o sedan är det att jobba heeeeela dagen från 10.30-20.15. Kommer inte vara hemma förrän 21.30 o då ska det packas i en jääääkla fart. Tåget till Örebro går 05.28... O jag som inte är morgonpigg...*usch* Men fan va kul det ska bli.
Sov gott allihop!

Så här pigg har jag varit idag :)

Mög!

Ja så låter det nu på kvällen hos mig. Jag hann med mer eller mindre allt idag som jag ville så det är inte det jag är irriterad över. Utan det är pengar, cash, monitos o allt va fan man nu kallar det. Skapar så lätt en massa bråk. Nu har det varit bråk igen och jag hade rätt och kunde lägga fram det på svart på vitt. Som vanligt.... *egokick*
Mög betyder för övrig fan på skånska. Bara så ni vet...

Toklängtar!!!

Gud vad jag längtar till fredag!!!!! Ska upp till min underbara vän Petra i Örebro då och ha en riktig tjejhelg. Det vill säga att på fredagen så ska vi ha mys pys. Beställa hem käk, basta, spaa med ansiktsmasker osv, dricka bubbel, äta chips och kolla film och fnittra. Lördagen är shopping, fika, 3 rättersmiddag med vin och sen ut o festa järnet och skaka rumpa!!! Söndagen är soft och mys för hela slanten. Jag toklängtar!!! O satan vad jag är partysugen!!!
Här är jag med några av de tjejer som ska vara med i helgen... Fan vad kul vi ska ha!

Pollymuffins!

Här kommer receptet på muffinsen i förra inlägget!

Pollymuffins

Räcker till 6 stora eller 12 små

150g smör
2 dl gräddfil
Skal av en citron
2 ekologiska ägg
1½ dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
3 dl vetemjöl
1 dl Kakao
2 tsk bakpulver
1 nypa salt
1 påse polly

1. Sätt ugnen på 175 grader om du vill göra stora muffins och 200 grader om du vill göra små.
2. Smält smöret och tillsätt gräddfil och rivet citronskal.
3. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt o pösigt.
4. Rör ner den ljumma smeten av smör, gräddfil och citronskal.
5. Blanda vetemjöl, kakao, bakpulver, salt och vänd ner det i smeten.
6. Placera ut formarna på plåten och fyll formarna med 2/3 smet. Var noga med att det inte blir mer för annars får man inte plats med polly!!!
7. Stick ner några polly i varje muffins. Jag tog 6 st i de flesta och det blev väldigt sött så ta en rad med färre och en rad med fler.
8. Grädda i mitten av ugnen i ca 20 min om du har stora muffins eller 15-20 min om du gör små. Detta gäller varmluftsugn. Har du inte det så tar det lite längre tid oftast. Håll koll och testa med sticka.

NJUT!!!!!!!!!!!!!!!! =D


Lycka!!! =D

Åh vad jag är glad just nu!!!! Två bra saker har förgyllat min dag! Fått tag på en bok som jag letat länge efter och Minna på Village i Malmö har tagit hem ett ex till mig som jag ska hämta imorgon. Det är en fyll-i-bok som heter Personligt och kommer från http://www.karleksforklaringar.se/ Det andra är en hemlis som jag inte kan avslöja riktigt än... Men jag blev jätteglad! Så nu går städningen lite fortare!!!!

Hoppas jag hinner baka sedan med... Det är sist på listan men oj vad jag vill! Sist jag bakade var med Johanna när vi gjorde Pollymuffins (chokladmuffins med Pollygodis i). De var gooooda! Här två bilder på dem. Första innan de åkte in i ugnen och den sista när de var klara.... MUMS!


Here we go again...

Idag regnar snön bort i Lund. Tycker att det är skit egentligen, jag som älskar när det knarrar under skorna och flingorna som dalar ner. Men idag så tycker jag faktiskt att det kvittar. Det betyder att jag på min lediga dag är tvungen att ta itu med allt som inte hanns med i måndags och lite till. Nu är tidsoptimisten igång igen men idag måste jag verkligen hinna. Om jag så ska vara uppe till midnatt o mer.

Johanna ska åka till Barcelona några dagar och flyr det tråkiga gråa vädret och när hon kommer tillbaka har vi sagt att vi ska gå igenom o slänga i min klädkammare. Det kan behövas... Även om jag slängde 3 ½ svart sopsäck med kläder i somras. *huh* Man sparar på alldeles för mycket.

Nu ska jag sätta fart så jag hinner med allt.
Tjing!

Idag längtar jag lite efter sommarens värmer faktiskt *erkänner*


Kisepuss

Älskar min underbara katt Siri... Hon är världens mysigaste!


Duntofflor o chokelá

Heldag på jobbet blev det idag... är trött som satan. Sitter o dricker varm boyboy i mina duntofflor... Oj det där kunde ju tolkas lite fel.... att jag drack boyboy ur tofflorna eller att jag sitter i bara tofflorna och dricker boyboy... *garvar* det hade ju varit en syn! :-P

Haft lite deppdag idag. Tror mina vänners deppepidemi kommit ifatt mig. Så jag ringde fröken Johanna o så hade vi ett depp-talk som blev ett pepp-talk! Så nu är deppen som bortblåst.

Nu får det bli lite mer snö... allt har nästan töat bort. O det sägs att det ska bli varmt i veckan. Jag som älskar att dra på mig vantar, mössa och varma myskläder! Fast det hade ju varit lite skönt med sommarväder med får jag ju erkänna... Antingen eller och inget jäkla mellanting!

Ingen boxning :(

Det blev ingen box idag.... Min sambo hade maten klar 19.45 så det blir långpromenad istället. Har gått mycket idag så det lär nog bli 20 000 steg idag igen.

Annars har jag absolut inte hunnit med allt jag ville hinna med idag... Så min sambo fick äran att vara bezzerwizzer o säga "Vad var det jag sa?" Det är 4 dagar kvar tills jag åker... Jag SKA hinna... så är det bara.

Vad har ni andra haft för er i helgen förresten?
Min helg var full med bara jobb, jobb och jobb.... Julhandeln har börjat komma igång. Det märktes på allvar i butiken i helgen. Så eftersom både jag o sambon var helt slutkörda i lördags så blev det pizza o sen lördagsgodis i massor! :)
I love weekends.... :)

Från myskvällen!

Här är en bild på mig o Johanna efter myskvällen i fredags.. Noterar ni snön??


Tidsoptimisten!

Ja det är ju jag! Men eftersom jag ska upp till Örebro i helgen så får jag göra lite julstök idag samtidigt som jag ska hinna med massa mer. Så jag rensar ut o slänger, dammtorkar, putsar o fejar. Är en riktig duktig städtant. Hade helst velat hinna med att baka bröd, pepparkakor och brownies också men det får nog bli på onsdag.

SKa hinna med en fika med Johanna också i malmö. Är så sugen på varm boyboy med grädde o marschmellows.... nyttigt? absolut inte! Ska träna box ikväll så det tar jag av då!

Sedan ska julsakerna fram... Längtar faktiskt att få det julmysigt hemma! Sätta upp mina gardiner i köket o lite annat mys som jag har köpt. Nästa vecka får jag ha mer julpyssel. Är inte så mycket för en massa rött och tomtar. Vill ha mer vitt o mysigt. LÄgger upp bilder sedan så ni får se!

Nu är klockan halv ett o jag ska käka lunch, sticka till malmö, fika o fortsätta julstöket. Om jag är tidsoptimist? OM! :-P

 Bjuder på bild från förra julen  hemma hos mina föräldrar så länge :)


Myskväll!

Min myskväll med sötnosen Johanna är över. Hade en skön tjejkväll på stan där vi inledde med lite shopping, middag på Max, after work på Mosaik och avslutade kvällen på Harrys. Det blev öl, nachos, skvaller, tipsande, funderingar och mängder av skratt under kvällens gång! Thank you my friend!

Under hela dagen från kl 12 har det snöat som bara den här! Jag älskar det verkligen! Har tagit lite foton med min analoga kamera idag för den digitala kunde jag inte låna förräns på söndag.

Nu kallar min kudde att det är dags att sova!

Sleep tight
and i wish you all
a good night....

Äckligt eller bra att veta?!?!

Det här hittade jag på en sida.... Vet inte om det är äckligt att få veta det eller bra att få veta det så att man gör något åt saken???

12 SAKER DU ÖNSKAR ATT DU INTE VISSTE

1) Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.

2) Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till
exempel genom att ta i dörrhandtag.

3) En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.

4) Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.

5) Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

6) Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

7) De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten.
Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.

8) Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med
munherpes från en av gästerna.

9) Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.

10) Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter
ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen
fastnar på dem.

11) Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.

12) Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.

iiiiuuuuuuoooo.....

Se det snöar, se det snöar!

...det var ju roligt hurra!

Japp i den lilla mysiga stund som snöflingorna kom dalandes ner till marken här i Skåne så var det helt underbart! Jag älskar snö! Kan bero på att jag aldrig kör bil kanske ? :-P

Nu ska jag resten av min lediga dag städa, tvätta och allt det där som man måste göra men som man inte vill.
Sen ska jag hämta en kamera som jag får lov o låna så jag kan lägga upp lite bilder här.

Nu är det rättat! :D

Tack min underbara vän för att du hjälpte mig med min blogg så den blev rätt igen!
Du är bäst!

Nu är det på sidan också borta!!! Vad händer???

Nu försvann allt på den vänstra sidan med... klockan o allt... va fan händer? Jag håller på att bli galen! Jaja... så länge inte min inlägg försvinner så.... Är det någon på denna fina planet som vet hur detta funkar för det vet banne mig inte jag...

Headern försvunnen!!! :(

Jag vet inte hur det hände och när det hände... men hela min snygga header är försvunnen!!! Hur gick detta till?! Någon som vet hur man gör för att få tillbaka den? =( Usch vad jag känner mig oteknisk... :(

It's friday and I'm in love!

Fredag är ju den bästa dagen på hela veckan! I alla fall denna veckan för det är den enda dag jag är ledig! Men på fredagar så känner jag mig alltid kär! Av någon anledning... eller extremt glad kanske är bättre att säga!? Haha! Rubriken är från The Cures härliga fredagslåt =)

Idag var det invägning o det slutade på 77.6kg! Ja det är bara 4hg men det är på väg neråt o det är bra! Nu ska jag försöka hålla det där med.... Kan bli svårt ikväll när jag ska träffa Johanna o ha after-work mys på Harrys... Men det är gymet idag så det kompenseras! Livets njutningar kommer jag inte sluta unna mig. Bara inte lika ofta som vanligt :-P
Har hittat en himla bra blogg där det tipsas om goda och nyttiga recept och tips mm. Rekommenderar ett besök! Filibabba heter den!

I veckan ska jag ääääntligen köpa ny kamera! Det behövs! Min digitala gick i sönder och gick inte att laga så nu är det dags för en ny och ännu bättre! Då kommer jag lägga upp massor med bilder!

Än så länge får ni hålla tillgodo när vi var ute sist o shoppade... Alltid lika farligt när vi shoppar som här på Olikt (världens bästa klädesbutik i Malmö)....



Ha en underbar fredag gott folk!

Deppepidemi???!?!

Det tror jag har invaderat Sverige!!! Har flera vänner som känner sig små eller stordeppiga av olika skäl... Inte bra. Det kan ju visserligen bero på det extremt trista gråa väder som vi har. Här nere i Skåne så blåser det för fulla muggar (fast det gör det nästan alltid men nu lite mer än vanligt) och regnar varje dag - lite mer ibland och ibland lite mindre. Klart man blir deppig av det! Själv går jag ju på anti depp så jag kan ju inte deppa. Lite smått nere blir man ibland för man är så less på all stress men inte mycket mer än det. Jag får peppa alla mina vänner så de slipper höstdeppen...

Hösten är annars en av mina favorit årstider. Älskar att vara ute o gå o komma in i värmen och känna hur det har bitit i kinderna. Eller sitta med filt, tända ljus, en kopp te och läsa en bok i soffan. Mysigt värre!!!

Jag är beroende av tända ljus... Sitter just nu framför datorn i ett nersläckt rum med massa tända ljus på bordet och en stooor mugg varm boyboy. Mmmmm *njuter*

Imorgon är det fredag och då är jag ledig. Det blir invägning på morgonen. Hoppas det har hänt något på måttbanden och vågen. *håller mina tummar tills de blir blåa* Annars ska jag tvätta, vika tvätt, stryka, städa, moppa, dammsuga, förhöra Johan till hans tenta lite grann och till sist på kvällen ska jag träffa min darling Johanna och ha myyyysss!

Vad händer för er i helgen?

work hurts...BOKSTAVLIGT!!!

Jag har bara otur på mitt jobb.... helt sanslöst!!! För 1,5 vecka sedan när jag skulle sätta en prisskylt på en hyllförkant så böjde jag mig ner och slog i pannan i en utstickande plasthylla med vassa kanter. Slog upp en repa vid hårfästet som började blöda o aaaaaj! vad det gjorde ont! I slutet av förra veckan rev jag upp mitt finger som blödde... o idag när jag skulle sträcka på mig o sträckte upp mina armar satte jag handflatan (tummuskeln) rakt upp i en glödhet lampa. Världens brännmärke som har gjort så in i h-vetes ont hela j*la dagen. Så nu kan det inte hända mer...
Work hurts...
Så är det bara.
Det är sanningen...
Nu är jag utrustad som värsta riddaren med plåster o kylbalsam o panodil mot alla faror på jobbet....
Grrrr....


Bra dag!!!

Idag har varit en alldeles underbart bra dag! Humöret har varit på topp och det har blivit mycket skratt! Precis så som det ska vara! Tycker att människor idag skrattar alldeles för lite...

Det blev ingen box idag. Blev en långpromenix ner till stan istället för att hämta ut medicin på det apotek som har öppet till 20. Sedan kram av Fia och lite skitsnack... Grattis till förlängningen på ditt nya jobb! =D *hurrar* Det har idag dock blivit 20 798 steg (14.95km!!!!) enligt stegräknaren! Himmel vilken bra början! Jag som har målet 12-15000 steg om dagen... Stegräknaren visar även för mig att utav alla dessa stegen så har 11499 steg gått i rask takt i totalt 97min "aerobic mode" kallas det. 912 kcal har förbrukats och jag har gjort av med 53.1g fett. Intressant va? Fram med papper o penna! :PUndrar hur mycket av detta som egentligen stämmer och hur nära det egentligen är det riktiga resultatet... Stegen o km antalet stämmer säkert men resten... Nåja. Jag kör efter den o ser glad ut =D

Annars har dagen varit hur bra som helst! Er?

NYSTART!!!

Nu är det evigheters evigheters sedan jag var här inne och skrev. Det är mycket som hänt. Varit sjukskriven 2 månader och sedan börjat ett nytt jobb som tagit mycket av min energi och tid, men fanken vad kul det är! :)

Jag ska försöka vara igång och blogga varje dag nu! Ser framemot det för jag har saknat det som 17 och alla läsare som jag haft! Kommentera gärna så går jag in och läser era bloggar!!

Min underbara vän Petra ska jag fråga om hon vill göra om min design här för det är jag extremt dålig på. Hon är duktig på sådant! :)

Förutom med nystart här så är det mycket annat som sker nytt i mitt liv. Bland annat har jag tagit mig i kragen med träning och viktminskningen igen. Starten är 78 kg så får vi se hur mycket jag hinner gå ner till nyår! Första delmålet är då på 75kg! Det ska ner till 70kg! Jag går INTE på någon diet eller bantningskur utan jag gör det jag tycker är mest hälsosamt och förnuftigt. Det vill säga att jag räknar inga kalorier eller poäng (att man kan ha tid med det!), äter mindre, en portion och 5 gånger om dagen ca var 3e timme utefter vad som är möjligt. Jag försöker låta bli fet mat, godis, chips etc, läsk osv till lördagen. Det finns ju en anledning till att det heter lördagsgodis. Jag tycker inte att man ska skära ner allt det förbjudna helt. Unna sig måste man kunna fast i måttliga mängder eller vad tycker ni? Sedan tränar jag på nordens största gym som är Gerdahallen som ligger här i Lund. Kvällens pass är BoxBas. Det kommer bli tufft och jobbigt men skönt när man är klar! Önska mig lycka till!

Om två veckor är det dags för tjejhelgen! Ska upp till en av mina underbara vänner och ha en HEL tjejhelg. Vi ska spaa, äta gott, dricka gott, shoppa, ut o skaka rumpa, fnittra, mysa, fika i tre hela dagar! Det kan inte bli bättre!!!!!! Längtar som en tok!

Ha det gott!

RSS 2.0