Helg o mysig romantik :)

Denna helgen är det jobb som vanligt men jag och min underbara sambo har klämt in lite extra romantik :)

Ikväll var vi och åt på Doc Italiano i Malmö. Den ligger ute på det nybyggda (relativt i alla fall) området Dockan och är super mysigt! Åt grymt god mat och mös... För en gångs skull så var det vindstilla i Malmö (händer var 10e år ungefär) så vi strosade längs vattnet på vägen hem...

Om det inte blir jobb imorgon så ska vi ut på lite julmarknader o mysa :) Kan knappt vänta på att julen ska komma! :)


Regn o blåst!

I Skåne är det ett höstväder som heter duga idag. Riktigt november väder! Jag njuter av att höra blåsten dundra utanför och regnet piska mot fönstrena. Då blir jag uppladdad för 2 saker:

1. Tända många ljus, göra väldigt mycket te och sedan krypa upp i soffan på fårfällen med en stor filt och läsa tidningar o böcker.

2. BAKA!!!! Jag älskar att baka när det är oväder ute. Varje gång det ösregnar tänker jag att det är ett bakväder.

Självklart ska jag baka idag med :) Det blir linfröbullar och valnötsbröd. Luktar helt underbart i lägenheten när  det är färdigbakat och man sitter och äter nybakat... Härligt!

Ska svara på lite kommentarer och sedan blir det bakning för hela slanten innan det blir filmdags... Filmen är The Holiday som medföljde nya numret av ELLE :) En vanlig onsdagkväll hade jag tittat på Greys Anatomy men jag har sett de 3 program som ligger före redan. :D

Bjuder på en bild på mina ljus på mitt soffbord. Mysfaktorn är HÖG när de är tända :)


Resultat i tävlingen!

Långt om länge kan jag äntligen få tid till att berätta vem vinnaren i tävlingen om ett presentkort på 500kr på butiken/webbutiken OLIKT! Många ville vara med i tävlingen men tyvärr missade många att läsa instruktionerna så de fick tyvärr utebli.

VINNAREN ÄR EMELIE  - WRONGTOGETHER.BLOGG.SE     STORT GRATTIS!!!!! :)

Hoppas att du hittar mycket snyggt som du kan hänga i garderoben! :)


RSS 2.0