Julstress... i hate it!

Att folk kan vara så sjukt stressade vid denna tidpunkt på året är nog bara svensk handels fel samt samhället i övrigt... När jag var liten så börjades det inte julpyntas eller säljas julsaker förrän till första advent och helt plötsligt kunde man få något som heter julstämning... Tror det kallades så i alla fall. Nuförtiden är folk så stressade att de vet varken ut eller in. På jobbet (leksaksbutik) är det rena rama kaoset... Jag gillar när det är mycket att göra på jobbet det är inte det men att se folk stressa ögonen ur sig... gå o spy en massa galla över alla barn som är så kräsna för att de vill ha "de där" julklapparna" osv. Sen när vill barn inte ha speciella julklappar?! När jag var liten önskade jag mig också en speciell barbie eller my little pony osv. Tror alla har gjort det. Till o med Astrid Lindgren skrev om det i Kajsa Kavat som så innerligt ville ha den fina dockan i skyltfönstret....

Dessutom var det alltid snö på julen när jag var liten... nu är det klimatförändring, global växthuseffekt osv o det ska tydligen vara grönt i många år till. Nä fy...

Tillbaka...

Hej gott folk!

Nu är jag tillbaka efter nästan en veckas uppehåll... Det behövdes. Jag har varit oerhört trött i och med all stress på jobbet och helgen var fylld med aktiviteter dessutom. Som toppen på isberget har jag blivit dunderförkyld med. Inget kul kan jag säga! Jag är lite smått rädd att jag ska bli sjuk igen nu när jag slutar med medicinerna i januari... Men det löser sig nog.

Vad har hänt sedan senast då? jo.. förra fredagen var det dags för Tösamiddagen. Vi är 4 tjejer som träffas ca var 6e vecka o äter 3 rätters o dricker vin o delar på kostnaden. Den som är värd bestämmer vad det blir för mat. Sen lagar vi mycket av det ihopa. Samt ingå det mycket ljug och fniss! Denna gången var det lite singstar med...



På lördagen firades min pappa som fyllde år! Gick till Restaurang Rauhrackel i Lund som är inriktad på österrikiska specialiteter. Naturligtvis var det Wienerschnitzel som beställdes... o ööööl! Jag är en ölälskare! RIktigt kall öl är bara så himla gott! Vi gick vidare sedan till John Bull som står för de fulaste julpynten ever...

Kaiserschmarren..österrikisk pannkaksspecialitet... guuud så gott!!!

Nu kallar min säng och jag fortsätter imorgon... sov gott o dröm sött!

SNÖ!!! =D

Jag råkade glömma bort tiden... o sen ett tu tre tittar jag ut och vad får jag se? Jo det snöar och det har lagt sig. =D Kolla in vilka STTTOOOOOOR snögubbe Petra har gjort!!!

Ska svara på alla era kommentarer imorgon istället... Jag är så trött att mina ögon korsar sig...

Puss på er!

Bilder från ikväll... kassa jag vet men jag var bara tvungen att visa! =)







Pralintröst!

Idag var jag peppad när dagen startade som ni vet... Skulle bli en så jävla bra dag. Men ICKE! Så fort jag kom till jobbet så började huvudvärken komma smygandes... På ett bord i butiken har vi mekaniska gosedjur i form av en katt som går o mjauar, hundar som går o skäller osv. Totalt sex olika djur. Dessa måste vara igång hela tiden och vanligtvis bryr jag mig inte om dem... Men idag... idag var det jäääääävligt nära att jag höll på att slita dem i stycken allihopa... Alla dessa ljud samt att det var ovanligt mycket gnälliga och skrikiga ungar i butiken gjorde att huvudvärken exalerade och dunka i huvudet hela jävla dagen.
Sedan brukar jag aldrig hinna med 20.18 bussen (stänger 20.00) utan får vänta till 20.48. Detta hade jag inte lust med idag. 20.14 slänger jag mig ut genom dörren och springer i världens fart till busshållsplatsen..... i mina sandaler!!!!!

Så nu sitter jag här... dricker varm choklad, äter praliner jag fått av mamma (tack mamma!) och äter nachos. Nu ska jag svara på alla kommentarer jag fått idag och ringa och säga grattis till pappa på födelsedagen.

Grattis pappa!

Kram på er från en lite småsur mig...o mina praliner...


Sjukt bra dag!

Idag kommer det blir en riktigt bra dag, Det känner jag på mig. Allting kommer flyta på och bli preciiiiiis som jag vill.
För er alla andra med hoppas jag! =) Det har ju börjat med världens mest perfekta uppvakning. Min underbara kise hoppade upp till mig och började puffa på mig försiktigt. Sen la hon sig hos mig och började spinna och slickade på min näsa. Då vill hon att jag ska vakna och börja kela med henne. Så mysigt! Bjuder på en bild på henne här nere!

Jag har läst att många av er ska eller har varit på julbord... Snacka om att jag är sugen på det! Fast för mig hade det räckt med att få en macka med julskinka med senap på... Oj va gott!!! =)

Nu kallar bussen till jobbet. Ses ikväll! Så länge...

Vad händer för er alla i helgen?

Ha en underbar dag gott folk!


Glad! =D

Det blev jag idag när jag kom hem och loggade in på bloggen! Hela 31 kommentarer har jag fått! O så många besökare! Jag är helt överlycklig! Hoppas att lika många o mer fortsätter läsa! Det gör min dag!

Har pulat lite på vad som ska hända på söndag. Vill gärna åka på någon utflykt till något roligt ställe här i skåne. Typ en mysig butik som Vellingeblomman (det är inte bara en blomsteraffär... det är en hel park + massor med inredning) eller något dylikt. Någon som har ett förslag?

Det blev sent ikväll när jag kom hem och jag ska vara bättre på att gå o lägga mig ikväll än vad jag var igår så jag slipper vara så trött imorgon.

Vad ska ni köpa till er partner i julklapp? Har världens problem med att hitta....

Nattis!

Sämst.. jag borde...

Ja jag borde gå o lägga mig nu... Fastnar alltid här framför och drömmer mig bort när jag läser alla fina inredningsbloggar... O tänker vill ha vill ha vill ha ....

Jag tror jag kan börja kalla mig alfons! Jag ska bara....
 :)

Godnatt sötnosar!

Designtävling!

Det är designtävling för bloggen på gång! Kolla in på Bloggdesigners sida för att vara med och tävla om denna snygga design!



Jag är med och tävlar om denna design hos http://bloggdesigner.webblogg.se !


Dålig julstämning...

Här sitter sitter jag o myser med en mugg glögg med lite vodka i... Värmande o gott! Tycker det är godare att köpa lättglögg hälla vodka i när man värmer än att köpa starkvinsglögg. Smakar inte riktigt lika mycket sprit då men det värmer fortfarande lika mycket. Vilken glögg är er favorit?

Jag var i ute i Lund i helgen och tyckte det var mysigt med julstämningen där. Men jag är lite besviken på den dåliga julstämningen i fönsterna som Johanna uppmärksammat mig på. Tycker att julstämningen överlag har blivit sämre sedan man var liten.

Köpte Elle Mat & Vin igår och är sugen på allt där i så jag får nog ta o se till att baka o laga mat snart... chilirostade nötter... krispg marschmallows, lammköttbullar med chévresås o färsk timjan... Det vattnas i munnen...

Lite bilder från Lund samt en bild innefrån köpcentrat som jag jobbar på:


Slut på dagen igen

Så var denna måndagen slut... Inte mycket som hänt idag. Har varit riktigt riktigt trött och lite febrig. Måste hoppa i ludan innan 23.15.
Var hemma i Höör en sväng hos J på snabbvisit. Hade ett ärende dit som jag tyvärr inte kan ta upp här... Inte till J utan till Höör. Hoppas nu bara det blir bra. Håll tummarna!

Resten av kvällen har jag pratat i telefon mer än jag brukar. Behövdes pratas med en underbar vän. Känns så härligt när man gjort det! Sen har jag druckit massa glögg med sprit i med. Behövdes det också...

Nej.... nu korsar sig ögonen...  Bjuder på en bild från i höstas... Då var det lite varmare än nu... *suck* Sov gott!!!


Lunds bästa inredningsbutik!

Det har vi absolut! I alla fall för oss som gillar Shabby chic, gammalt romantiskt och lite antikt. Jag bara älskar det. Denna butiken startade i nu på sensommaren detta året. Augusti har jag för mig och jag har blivit så bra stammis att Emelie (som har butiken) känner igen mig och kan mitt namn och snackar lite skit när man är där. Jag kan handla upp hela butiken känns det som... Har inhandlat ett jättefint gammalt sminkbord och lite andra smågrejer som jag ska visa upp här snart. Men sminkbordet ser ni här nedan.

Hemma hos Emla heter denna underbara butik!



För er som är skåningar så är det definitvt värt ett besök om ni ska in till Lund och julhandla lite!


Förvirrad o trött

Vilken helg den har tröttat ut mig totalt!

Det var mys i fredags med min sambo och Johanna som var här. Gick lite på stan, åt god middag här hemma, kollade tv och bara var... Helt underbart!

Sen kom lördagen... jobbade 8-17.45... har aldrig sett så mkt människor i butiken innan... Var sjukt trött när jag vaknade och jag försov mig dessutom så det var snabbt ner med grejer i ryggsäcken och sedan iväg. När jag satt på bussen så upptäckte jag att mina fötter kändes lite lustiga... Tittade ner och upptäckte att jag tagit på mig en svart och en brun stövel!!


Gick med raska steg till jobbet... Kändes lite pinsamt faktiskt! Men jag bjöd bla mina arbetskompisar på ett gott skratt! Alltid något! Efter en hektisk, stressig och rolig arbetsdag så bar det av på Glöggfest. Fast det blev mer barnkalas... Det var nog totalt sju barm och sex hundar med!! Fast roligt hade vi! Jag älskar barn så det var inget problem. Lät bli att alkoholen nästan helt och tog det lugnt. Idag har det varit ännu en galen dag på jobbet och imorgon är det en ledig dag. Jag sätter inte upp vad jag ska göra. Det får bli som det blir... Här är lite bilder från igår!

Jag o sötnosen Noah =)Tobbe rockar loss med dammsugaren... Julgott till max!Jag älskar bebisar! Här med en 3 v gammal sötnos!Jag o sambon

Mys!

Idag var ju dagen D med julstök o grejer... hehehe ni känner ju mig vid detta laget. Tidsoptimisten nummer ett! Men Johanna kom ju igår! Vi gick till Glorias o tog lite öl... Gott!!!
Idag har det varit lite julstök och sedan så segade vi ihopa som ett par säckar i soffan och där tog julstöket slut med basta! Mamma kom förbi och fikade lite med oss och sedan följde vi henne ner till stan när hon skulle hem. Gick in i lite affärer och köpte julfint och sedan hem. Nu är det mys för hela slanten som gäller!!!
Imorgon jobbar jag 08-17 och åker direkt till kusin vitamin för Glöggkväll. Ska bli skoj! Fast det innebär att jag inte kan blogga på ett tag...
Vad händer för er alla i helgen nu då??!!

Ses om ett tag!!!!

Kramar!!

På msn...

... låter det så här ikväll när jag pratar med Johanna när hon berättar om träning i hennes värld:

Johanna säger:

tränat idag


Nanna säger:

Intensiv?


Johanna säger:

nä eller ja kanske det, jag kollade mest på andra


Nanna säger:

Stod du bara stilla?????

J
ohanna säger:

nä jag skakade lite på rumpan o viftade lite med armarna ibland


Hahaha hon är go hon!

SNÖ!!!!!! =D

Äntligen kommer mer snö!!! Åh vad jag har längtat! Hoppas att det stannar åtminstone till fredag då jag ska julpynta o ha mig! Fast det var väldigt slaskigt ikväll när jag kom hem.

Imorgon är det jobb hela dagen igen fast jag slutar 18.00 istället. Sedan är jag leeeeeeedig! Ska bli såååå skönt! Tidsoptimisten har börjat krypa fram igen lite smått. Vill hinna med mycket på fredag... Helst vill jag rensa ut all jäkla skit som man lyckas trycka ner i byråar och skänkar o allt. Men jag har fått en assistent som lovat mig att hjälpa mig. =)FÖrhoppnigsvis. Underbara Johanna har kommit hem från España och kommer hem till mig imorgon o stannar lääänge! Fridays is our day! *längtar*

Hur många av er har eller kommer ha gran? Och i så fall är den i plast eller riktig?


Illaluktande...

....så kan man beskriva mina fossingar! Helvete vad de stinker!! Har jobbat ett 10timmars pass i butiken idag 10-22... Fötterna har varit i skorna 09-23. Varit mycket spring och flängande. Har träningsvärk idag med... Var och tränade BOX igår. Men kul var det!! Har inte vågat väga mig sen tjejhelgen. Då skippar man ju allt vad som heter motion och kalorier och bara njuter!

Har varit dålig på att uppdatera bloggen. Har varit så sjukt mycket. Imorgon (eller idag blir det) är det ett jobbpass 10-20.30 igen. Just nu känner jag inte alls för det och det lär jag nog inte göra imorgon bitti heller för den delen!

Just nu toklängtar jag efter att få börja pyssla och julpynta. Men jag får vänta snällt tills på fredag eftersom jag är ledig då.
När jag packade upp grejerna efter helgen blev Siri nyfiken på sovsäckspåsen.... den var visst skön också..

RSS 2.0