Veronica Maggio... så bra bara!

Ja... det är det enda jag kan säga om gårdagens konsert. Var och såg henne med min vän Tess. Har inte några skivor av henne och har inte varit sådär jätte förtjust i henne men jag måste säga att hon var ju faktiskt riktigt bra!!! Det blev lite öl o chilinuts med... Jag måste lära mig att hålla i plånisen... *suck*


I torsdags kväll blev jag bjuden på middag av mina underbara Olikt tjejer! Ja de som äger Olikt butiken i Malmö (världens snyggaste tjejkläder har de). Söta Emma var också med och åt middag med oss! Och ja jag kommer tjata om denna butik för jag älskar den så mycket! haha! www.olikt.se  kika in där!
I alla fall så var vi o åt på en jättemysig restaurang o avslutade middagen med en Marängsviss. Me like it! =D Fortsatte vidare till Fagans, en irländsk pub och sedan till Lilla Torg... Blev några öl... Men det var gott :) Tack tjejer för en underbar kväll!!!




I dag har jag varit duktig o tränat på! Var ett riktigt kul aerobic pass! Det kommer jag gå på fler gånger! Sedan gick jag o min sambo ner till stan o köpte gottis till myskvällen. En påse Gårdschips med vitlök o peppar... De unnar jag mig sällan... om ens 1 gång i månaden. De är så satans goda. Äter inga andra chips än dem.
Sambon har gjort egen pasta idag. Så till middag blir det helstekt fläskfilé, hemma gjord pesto, egen tagliatelle och ruccola. Kommer bli sååååå gott. Till detta ett glas rött vin. Mmmmmm...

Saknad o kall dag...

.... så jag har stannat inne länge idag. Suttit o skrivit brev större delen av dagen till en av mina absolut bästa och äldsta vänner långt långt borta. Att skriva brev tar längre tid än vad man tror... Särskilt om man skriver ett långt!! Hahaha! Sedan gick jag bort till ICA o köpte lite smått o gott till henne o tryckte ner i en låda. Hoppas hon tycker om det när det dyker upp om några dagar! :) Sedan blev det en lång promenad i över en timme för att ruska om mig lite.
Jag saknar dig som tusan Annelie! :( Kom hem snart!


What a beautiful morning! :)

Helloooooo gott folk!

Hoppas allt är bra med er för allt är sjukt jävla bra med mig. Varför det då? Nä det bara är det! Jag mår så mycket bättre, jag har fått igång träningen,min kreativitet har börjat vakna till liv och jag har så underbara vänner och familj så vem som helst hade blivit grön av avund. Det känns bra idag med andra ord.

ALLA BILDER NEDAN ÄR KLICKBARA TILL STÖRRE FOTON


I helgen var det 25 årsfest. Det var skitkul! Tack Anna för en superlyckad fest!!! :)


På fredagen var det 2 års jubileum på Olikt. Det är den bästa tjejklädesbutiken i hela Malmö! www.olikt.se Det fanns en make up artist där som gav en snygg sminkning. Fast jag har fortfarande inte vant mig vid att se mig själv i den på bild... Det känns inte riktigt jag. MEN det var bra gjort och det var roligt att få bli sminkad o testa på något nytt! Det var shopping fram till på småtimmarna och vinet flödade. Det var kul! :) Tack tjejer!


Innan på dagen träffade jag en underbar gammal vän. Vi är bäst, och då menar jag verkligen bäst, på att säga att vi ska träffas men aldrig gör det. Det har tagit oss 3 år denna gång... Jag hoppas att det inte tar 3 år tills nästa gång också. Vi var och fikade på Bojiertz i min gamla hemby och det var så mysigt! Emma hade med sig sin underbara dotter Alicia. Man kan inte bli på annat än bra humör av denna solstråle! =) Det var skönt att få ta igen lite förlorad gammal tid. Nu ska vi bara bli bra på att göra mer verkstad än vad vi snackar... Tack för en underbar förmiddag med er gumman!


Idag ska jag iväg och träffa MIndy.... Ska bli skoj!  Undrar var vi ska fika denna gång... Kanske blir favorit i repris... hihihi...Blir nog en sväng inom Olikt också... Kan inte låta bli! :) Men pengarna får jag hålla hårt i!

RSS 2.0