Pralintröst!

Idag var jag peppad när dagen startade som ni vet... Skulle bli en så jävla bra dag. Men ICKE! Så fort jag kom till jobbet så började huvudvärken komma smygandes... På ett bord i butiken har vi mekaniska gosedjur i form av en katt som går o mjauar, hundar som går o skäller osv. Totalt sex olika djur. Dessa måste vara igång hela tiden och vanligtvis bryr jag mig inte om dem... Men idag... idag var det jäääääävligt nära att jag höll på att slita dem i stycken allihopa... Alla dessa ljud samt att det var ovanligt mycket gnälliga och skrikiga ungar i butiken gjorde att huvudvärken exalerade och dunka i huvudet hela jävla dagen.
Sedan brukar jag aldrig hinna med 20.18 bussen (stänger 20.00) utan får vänta till 20.48. Detta hade jag inte lust med idag. 20.14 slänger jag mig ut genom dörren och springer i världens fart till busshållsplatsen..... i mina sandaler!!!!!

Så nu sitter jag här... dricker varm choklad, äter praliner jag fått av mamma (tack mamma!) och äter nachos. Nu ska jag svara på alla kommentarer jag fått idag och ringa och säga grattis till pappa på födelsedagen.

Grattis pappa!

Kram på er från en lite småsur mig...o mina praliner...


Kommentarer
Postat av: Charlotte

Hej hej den har varit snurrig. tillbringat några dagar på sjukhuset. det är bättre nu men jag mår ändå dåligt. Hur mår du då? :)

2008-12-11 @ 21:46:49
URL: http://snigelbebis.blogg.se/
Postat av: Malin B

Men du vilka söta praliner. De ser jätte goda ut. Du frestar, jag som har en kurrande mage i kväll men har bestämt mig för att inte höra det. ;)

Jag skulle också kunna bli tokig på de där djuren du beskriver, för att du stått ut med dem är du värd alla pralinerna på en och samma gång.

2008-12-11 @ 21:52:33
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Sarasnaran

Jag kikar bara in för att smaka en pralin. =)

2008-12-11 @ 22:17:27
URL: http://sarasnaran.blogg.se/
Postat av: jch

Chokladpraliner är inte dumt.

2009-01-02 @ 20:03:50
URL: http://musikochfotboll.blogg.se/
Postat av: JOANNA

MMMMMMUMS

2009-01-06 @ 18:47:10
URL: http://byjoanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0