Nytt kapitel i livet

Jag har avslutat några kapitel i mitt liv och lämpligt nog var alla till avslut lagom till nyår! Nu är det ett nytt kapitel som trätt i kraft och även ett nytt år. Jag vet att detta året skall komma att bli något av de bästa åren någonsin i mitt liv. Det tänker jag se till. Och de som försöker eller hittar på något för att göra så att det inte kommer bli så, kommer råka illa ut. Jag är mer självsäker och har bättre självförtroende än vad jag har haft på mycket lång tid. Det är jag mot världen nu!! =D

Som ni har märkt så har jag inte varit så aktiv här inne under december månad. Det beror på att jag har jobbat räven av mig bokstavligen. Har jobbat alla helger och bara varit ledig en dag i veckan i stort sett. Detta har ju gjort att jag varit sjukt trött hela tiden och inte orkat kolla TV eller sitta vid datorn. Men nu är jag på fötter igen!

Mitt vikariat på jobbet har gått ut och nu är jag arbetslös. Det kommer jag nog tycka är skönt första veckan och sedan kommer jag klättra på väggarna av rastlöshet! Men det öppnar även upp nya möjligheter för mig. Jag kan nu äntligen hinna må riktigt bra då jag ska sluta med medicinen snart (yay!), skriva klart mitt examensarbete och ta min examen, få i ordning i lägenheten och kunna gå och träna på alla de roliga passen på gymet som jag inte kunde göra innan för att jag jobbade alltid när de var.

Om jag har något nyårslöfte? Japp! Att sätta mig själv i första hand, fokusera på att jag ska må bra istället för att tänka på alla andra exakt hela tiden.

Nyårsafton var riktigt bra! Med goda vänner åts det 3 rätters middag som min underbara sambo gjort här hemma innan det begavs sig till Malmö på fest. Men gissa vem som däckade först? :-P Det var ingen bra idé att dricka alkohol även i den lilla mängden jag gjorde för jag var så trött redan och det bara spädde på det att jag gosade ner mig under min sambos stora Canadian Goose jacka på Frejas säng och somnade.

Men tack alla för allt under 2008 och hoppas ni följer med mig under 2009!

Förrätten... räkmacka med handskalade räkor och hemmagjord majonnäs.Huvudrätten, entrecôte med potatisterrine, vitlöksfrästa champinjoner, grillad zucchini och fetaoströraDesserten; Vaniljpannacotta med mörk choklad bruten över med pudrad kakao

Kommentarer
Postat av: Ellie

Jo min nyårsafton var underbar. Kul men middag och drickande, somnar gör ju alla förr eller senare ;)

2009-01-02 @ 15:08:31
URL: http://ellierim.blogg.se/
Postat av: Sarah

det tror jag :) hihi kramar

2009-01-02 @ 16:15:34
URL: http://thiindra.blogg.se/
Postat av: Petra

Kul att du är tillbaka igen på fötter! Nyår var helt okej för vår del! Kram

2009-01-02 @ 16:49:46
URL: http://vardagsbekymmer.blogg.se/
Postat av: Sarah

Ja =)

nja ska satsa på skolan tänkte jag, hihi. durå?

2009-01-02 @ 18:56:10
URL: http://thiindra.blogg.se/
Postat av: Jenny

Oj vilken fest ni hade! Mysigt även om det inte blev så jättesent för din del. Det blev det inte för vår del heller kan jag tala om :) Men mysigt hade vi det - god mat och gott sällskap!



Önskar dig en god fortsättning!



/ Jenny

Postat av: Bettan

Hejsan! Vad kul att du är tillbaka. Jag har undrat lite men jag vet ju själv hur det kan vara. Jag känner som du att det här kommer bli ett toppenår. Jag känner precis igen mig i det du skriver. Förutom att jag inte har jobbat röven av mig just nu. Nytt år - nytt liv :)

Många kramar till dig!

2009-01-02 @ 20:31:14
URL: http://bettan82.blogspot.com
Postat av: Petra

Kommer ner den 16 feb till 20 feb. Har lite att stå i då, blir massa fix & trix då. :) Mmm men förstår men jag kommer ju ner nu så.. Kram

2009-01-02 @ 20:37:38
URL: http://vardagsbekymmer.blogg.se/
Postat av: Malin B

Lycka till med ditt nyårslöfte.

Så fin och god mat! =) Jag gillar också den läckra tapeten som är med på ett foto.

2009-01-02 @ 20:39:32
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Johanna

Superfina bilder :)



Vi ses efter min inlämning o utbyter ;0)



PUSS

2009-01-02 @ 21:56:07
URL: http://kajoh.blogspot.com
Postat av: Jag och fotbollsspelarn

Åh gud va bra nyårslöfte! Precis så man ska göra, fokuser på DIG och ditt välmående :) jag önskar dig ett underbart 2009 sötnos. Kram

2009-01-02 @ 22:07:51
URL: http://tgif.blogg.se/
Postat av: JENNA

men hej stumpan! :D

det är bara fint, nyss vart magsjuk :S



hur är allt med dej? :))

2009-01-02 @ 23:40:10
URL: http://gucciime.blogg.se/
Postat av: Dress Like a Princess

Fina bilder :)

2009-01-03 @ 11:32:24
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0